ZAPRASZAMY NA PIERWSZY Z CYKLU KONCERT CHARYTATYWNY ORGANIZOWANY NA RZECZ POMOCY UCHODŹCOM PRZEBYWAJĄCYM W NASZYM KRAJU

pod hasłem

PUNKTY INTEGRACJI SPOŁECZNEJ I ZAWODOWEJ DLA UCHODŹCÓW

Trzeci koncert na ten cel odbędzie się 12 maja 2022 r. O GODZ. 17 w Radomiu w KAWIARENCE SPOŁECZNEJ ul. Traugutta 18/6.

WYKONAWĄ PODCZAS  TEGO KONCERTU BĘDZIE:

Matyja Wojciech muzyk i kompozytor bard z Kazimierza Dolnego

Jeśli chcesz możesz wpłacić dowolną kwotę. Liczy się każda złotówka:

Po kliknięciu przycisku „Wpłać” zostaniesz przekierowany do systemu płatności Tpay.com, który pozwoli Tobie na wykonanie szybkiego przelewu internetowego lub opłacenie darowizny kartą.

Jeśli chcesz wpłacić inną kwotę, możesz to zrobić bezpośrednio na konto fundacji

PKO BP 38 1020 4317 0000 5802 0401 9949

Drugi koncert na ten cel odbył się 22 kwietnia 2022 r. O GODZ. 17 w Radomiu w KAWIARENCE SPOŁECZNEJ ul. Traugutta 18/6.Drugi koncert na ten cel odbędzie się 22 kwietnia 2022 r. O GODZ. 17 w Radomiu w KAWIARENCE SPOŁECZNEJ ul. Traugutta 18/6. WYKONAWCAMI PODCZAS PIERWSZEGO KONCERTU BĘDĄ: Katarzyna Bochyńska-Wojdył – sopranistka Katarzyna Doroszenko – uczennica szkoły muzycznej

WYKONAWCAMI KONCERTU BYLI:

Katarzyna Bochyńska-Wojdył – sopranistka
Katarzyna Doroszenko – uczennica szkoły muzycznej

Pierwszy koncert na ten cel odbył się  8 kwietnia 2022 r. O GODZ. 17 w Radomiu w KAWIARENCE SPOŁECZNEJ ul. Traugutta 18/6.

WYKONAWCAMI  KONCERTU BYLI:

Robert Grudzień – muzyk kompozytor, producent prestiżowych koncertów, spektakli i festiwali muzycznych.

Małgorzata Pietralska – laureatka muzycznych festiwali ogólnopolskich